E deja iarnă


E deja iarna. Miroase a zăpadă și mintea ne duce iar în povești. Ori în trecut la sărbători și ne apucă frenezia comparatului și pregătitului… de parcă mâncam de 5 ori mai mult în perioada asta, ori la ceea ce vor alții să ne facă să vedem… adică la griul pe care ei ni-l pun pe tapet.

Dar dacă am alege să trăim azi numai pentru azi? Să fie azi sărbătoare și nu când ne-au programat ei… că știm acum că acesta a fost un program, să fie azi o zi minunată cu experiențele pe care mi-le aleg si pe care le savurez.

Și dacă am renunța să dăm credit tuturor apocalipselor și dramelor în care ne târăsc unii? În fond ziua de azi este singura garanție! Dacă o trăim cum ne-au programat alții… unde ne e puterea? De ce cerem libertatea din afara noastră când noi nu suntem liberi în cugetul nostru? Fii liber în inima ta! Simte-te ființă deplina și puternică și toată realitatea se va modela după percepția ta. Fă sărbătoare în tine, cu brad sau fără, cu globuri sau fără… lasă clișeele și bucură-ți sufletul cu ceea ce simți nu ceea ce ți se spune să faci… că așa e bine!

Să rupem tiparele și barierele întâi din interior și cele de afară vor cădea singure! Cadoul vieții îl ai zilnic și nu iți trebuie un prilej anume de bucurie. Fă din ziua asta cadoul tau și mai ales alege să fii bucurie și dar pentru toți si toate!

Acesta este adevăraul spirit Hristic!
Restul este implant!