Despre programarea mentală


Funcționăm din programele pe care părinții și societatea ni le-au servit și pe care le-am adoptat total inconștient și involuntar. Am crezut că așa funcționează și în multe cazuri le păstram cu sfințenie desi am creat din ele limite și închisori ale sufletului. Și pot da, iți dau sute de exemple de astfel de programe. Le dăm moștenire și copiilor, obligându-i să se încadreze și să se înregimenteze într-o normă aberantă, care nouă nu ne a adus fericire.

De fapt chiar despre fericire avem atât de multe programe virusate din care funcționam. Condiționăm fericirea de tot felul de lucruri materiale sau de un statut social și nu stim că fericirea este un drept divin cu care te naști. Biserica iți spune să iți duci crucea, să suferi, să te târăști în genunchi pentru nu știu care păcate și să cerșești îndurarea unui zeu supărăcios.

Părinții ți-au spus să trăiești așa ca toată lumea și să nu iți închipui că poți fii tu mai mult sau că ai dreptul la mai mult… Ți-au spus că sănătatea, tot zeul supărăcios ti-o dă, și te duci și o ceri cu umilință din ceruri…. iar frustrările și suferințele te duc exact către bolile de care fugi. Și aș putea să iți mai arăt cum ai fost programat să muncești ca un sclav pentru o brumă de bani și mai rău te afunzi în datorii tocmai ca sa fii sclavul obedient și ușor de controlat. Ți-au spus că numai munca și munca grea te vor face să ai ceea ce îți dorești… ce program urât… și din asta ți-ai creat o viață pe care apoi o urăști și dai în depresie.

d și în articolele despre spiritualitate, pe care le mai întâlnesc… tot condiționări… tot programe limitative… Aș vrea să iți arăt o lume în care toate astea se șterg și rămâi TU… cel real, cel curat așa cum ai venit să fii. Cu posibilități nelimitate si neîngrădit de credințele altora.

Dacă ai ajuns și tu la momentul în care poți înțelege toate astea, simți că ceea ce spun este real și chiar ai vrea să scapi de tot acest balast din care nu ai făcut mare lucru cu tine și mai ales dacă nu mai vrei să lași moștenire copiilor tăi toata durerea, neîmplinirea si bolile pe care tu le-ai adunat, atunci iți spun doar atât: ESTE POSIBIL! Deja multi au trecut acest prag!
Limita este în tine dar nu înseamnă că limita ești tu!