Trezirea este cadoul pe care ți-l faci tu ție


Când iți dai voie doar să fii autentic, fără frici, fără dramele trecutului, fără fantomele celor care ți-au intersectat viața și încă le ții atârnate de tine, fără poveștile care ți-au provocat cândva suferință, fără veșniciile reproșuri pe care ți le faci, abia atunci poți să guști viată altfel. Abia atunci simți vindecarea sufletului și pacea coborând asupra ta și tot ceea ce ai crezut că alții sunt datori să îți dea, îți dai tu!

Și nu vei mai duce lipsă de iubire, pentru că tu ești sursa iubirii, tu vibrezi iubire și atragi iubire, nu o mai cerșești.
Și nu vei mai obosi căci nu mai alergi după himere și tot ce cauți vine singur către tine.
Și nu vei mai simții lipsurile sau sărăcia căci vei înțelege că bogăția este în tine mereu , puterea de a crea ți-a fost deja oferită și acum știi si să o folosești fără să funcționezi din vibrația sărăciei.
Și nu vei mai condiționa fericirea ta de alții sau de situații sau de lucruri materiale. Îți vei folosi timpul pentru tine, pentru odihna și bunăstarea sufletului și vor venii și alții către tine să își odihnească sufletul.
Și tihna, pacea și bunăstarea vor venii în moduri în care nu ai știut, în feluri pe care nu le-ai cunoscut.

Nimeni nu ți-a predat până acum lecția libertății, nimeni nu ți-a arătat adevărata sursă a Abundenței… și ai crezut în proiecțiile altora.
ACUM e timpul tau!
Tu ce alegi?