Autosabotarea


Lucrând cu sufletele și mințile oamenilor, constat câtă autosabotare putem avea. Toți sperăm la minuni și miracole dar nu vedem în ce mod apar ele in viața noastră și în ce măsură le refuzăm. Eu ofer cât de des pot, oamenilor care îmi trec pragul cabinetului sau doar interacționează cu mine, câte ceva. Fie un obiect, fie un serviciu, ceva ce eu consider că i-ar face plăcere. Și văd mirarea in ochii lor și apoi apare un refuz clar: – Vai… nu! Nu se poate, nu e cazul… nu pot să primesc…. nu e nevoie… etc… Și atunci zic… te mai miri că nici o minune nu vine în viața ta?

Nu Universul nu iți oferă, ci tu nu iți dai tie, nu consideri că meriți. Ai program că totul se obține prin muncă… si nu pică nimic din cer. Evident program virusat! Nu ai mai mult doar pentru că tu ție nu iți oferi și atunci pe vibrația… Nu merit… Nu îmi permit… mie nu îmi dă nimeni nimic gratis… etc In mod clar nici nu vei putea primii.

Scapă de acest program, te ajută foarte bine terapia access bars dacă rezonezi. Creează spațiu pentru ca miracolele să apară in viața ta!