Despre Irațional


O seara cu pace sa avem!

Vreau sa va vorbesc putin despre IRATIONAl. Multi dintre noi il folosim cu o conotatie nu tocmai fericita, dar am sa va arat azi alta fata a irationalului.

Ce este RATIONALUL..: este ceea ce eu am inteles si am acceptat ca lege din frageda pruncie despre lumea inconjuratoare. Ca au avut sau nu dreptate cei care mi au introdus in minte acele notiuni, de cele mai multe ori nici nu imi mai pun problema. Functionez pe pilot automat intr un set de credinte legi si notiuni mai mult sau mai putin limitative mostenite si adoptate de a lungul vietii.

Apoi ma uit cu tristete cum ajung sa repet comportamentele parintilor, chiar daca nu mi au placut…dar habar nu am cum sa fac altfel. Rationalul meu asa stie. Relatiile de cuplu incep sa fie cam toate pe acelsi tipar, ma lovesc de neputinte si asa zise esecuri in cariera si fac cam aceleasi boli ca si familia mea….

Si ma invart in cerc pentru ca functionez din rationalul care imi spune ca altfel nu se poate, ca eu nu am cum sa schimb asta, ca e cu neputinta sa fac eu asta…si visez…si raman cu visele si cu frustrarile.

IRATIONALUL este ceea ce nu a fost implantat in mintea mea si ca atare nici nu il iau in seama ca si posibilitate…daca pentru ai mei sau pentru societatea care m a format dupa tiparele ei strambe, el, irationalul nu exista…atunci clar ca nici eu nu il accept. Si ma invart in cerc…si asa si spun…eu incerc dar nu imi iese…

Va provoc dragii mei sa va dati voie sa accesati irationalul. Adica o infinitate de posibilitati pe care universul mi le pune la dispozitie .

Cum sa faceti asta? prin renuntare la tipare si credinte limitative. Prin a intelege ca ne autosabotam gandind prea mult si folosind la nesfarsit acelasi scenariu.

Pri renuntare la credinta ca nimic bun nu pica din cer, ca banii sunt ceva rau, ca toate femeile sau toti barbatii tradeaza, ca eu in viata asta trebuie sa sufar, ca boala este ceva ce nu pot evita si ca altii trebuie sa ma vindece…si alte multe prostii de genul acesta.

Primeste draga suflete ca irationalul sa se manifeste in mod miraculos in viata ta!

Nu te mai limita si nu accepta sa urmezi tiparele stramosilor tai. Videca si deschide te catre nelimitat!

Daca ai intrebari sti unde ma gasesti!