Cursul Realitatea de Dincolo de Realitate


Cursul video pe care l-am denumit Realitatea de Dincolo de Realitate, este o modalitate simplă dar foarte eficientă de a învăța să faci tranziția din dimensiunea durerii, a fricii și a neputinței, în zona în care tu ești stăpânul vieții tale. În dimensiunea conștientizării , tu iți alegi să parcurgi lecțiile acestei vieți cu ușurința, bucurie și glorie!

Cursul meu te învață să faci pace cu tine, cu trecutul , cu strămoșii să vezi cu claritate cauzele care ți-au creat blocaje în această viață și să alegi să te deblochezi cu ușurință. Iți dau în 15 ore de filmare, toate uneltele necesare ca de acum încolo să poți să acționezi și nu doar să reacționezi la tot ce iți oferă mediul înconjurător și să faci din acest parcurs pe pământ, o excursie interesantă. Înveți să primești darurile nelimitate pe care Universul le are pentru tine dar pe care din preconcepție, prejudecată, frică și neștiință, tot tu le ai blocat. Este structurat acest material În asa fel încât să poți sa îl asimilezi cu ușurință și amuzament și totodată beneficiezi de curățări de programe limitative moștenite.

Valoarea acestui curs o poți vedea din recenziile celor ce l-au parcurs, pe care ți le pun la dispoziție pe website-ul meu monicamarcoianu.ro , unde găsești și multe alte informații despre activitatea mea. Costul acestui material este de 100 de lei și reprezintă un minim de contribuție pe care tu, cel ce dorești să treci în altă etapă a vieții tale, ți-o aduci, ca Universul sa primească semnalul că ești dispus sa iți dai valoare. Alegerea este doar la tine! Durere și neputință, versus bucurie și libertate de alegere. Nu am fost creați pentru suferința, boala și moarte!

În mod ironic. deși pare ca toți vrem să fim fericiți și sănătoși, de multe ori nu suntem dispuși să dam drumul bolii, durerii sau fricilor. Apare obișnuinta , identificarea cu acea parte din mine, și ajung să mă întreb cine sunt eu fără fricile mele, fără rănile mele, poate chiar sa ma sperie atâta libertate dacă renunț la victimizare, sau cum mai cer eu atenție celor din jur fără boală și suferință mea. Mă vor mai iubii ceilalți dacă eu ma transform? Așa că opun rezistență, îmi creez tot soiul de motivații ca să nu pornesc acest proces de vindecare, inclusiv îmi creez blocaje pe bani ca nu cumva să fac nebunia să citesc vreo carte sau să fac un curs ce mi-ar putea arată o nouă perspectiva. Gândește-te totuși…. chiar merită să faci asta?