Platforma E-Learning

În sprijinul celor ce vor să înceapă de undeva schimbarea, am creat platforma de e-learning, unde sunt în acest moment la dispoziție 3 cursuri.

Cursul de Recunoștință

Ca să poți să schimbi unghiul din care vezi viața și să atragi altceva decât ai primit până acum, este necesar să înveți să practici recunoștința. Astfel în loc să rămâi în vibrația de a nu avea, și de a fi mereu canalizat pe tot ceea ce e mai rău. Vei învață ți vei practica un alt mod de gândire, bazat pe evidențierea a tot ceea ce ai bun și toate motivele pe care le ai de a fi fericit dar pe care le-ai ignorat. În acest mod intri în vibrația, am și sunt mulțumit că am.

Cursul Abundență și Prosperitate

Îți arata și te ajuta prin exerciții și repetiție de 21 de zile cum sa intri în vibrația de abundență și să poți să atragi tot ceea ce consideri că iți este necesar. Prosperitatea este și ea un mod de a vedea viața. Nu înseamnă că dacă ai bani multi te simți și împlinit, iar prosperitatea este strâns legată de sentimentul de împlinire și mulțumire cu tine, cu ceea ce faci și cu ceea ce ești. Abundența și prosperitatea vin totdeauna când nu te mai simți blocat într-o situație din viața ta.

Cursul de Reglare a Greutății

Te învață și te pregătește timp de 28 de zile pentru o noua viziune asupra corpului tău.

Îmbunătățește relația ta cu tine, iți arată rolul emoțiilor în modelarea corpului tău și te învață să te asculți, să te iubești și permiți corpului sa fie ceea ce el oricum era proiectat să fie dacă tu nu îi imprimai alt model prin ceea ce ai gândit și ai trait.

Fără diete și sport poți fii asa cum ti-ai dorit doar dacă înțelegi mecanismele prin care tot acest timp te-ai auto-sabotat.

Toate aceste cursuri iți vor schimba tiparul de gândire și te vor ajuta zi după zi să intri într-o nouă etapă a sufletului tău, una în care admiți că ești creatorul vieții tale și nu o victimă a destinului.