Platforma E-Learning

DESPRE PLATFORMĂ

Picătura de înțelepciune, platforma de învățare on-line (e-learning), este modul nostru de a te susține pe tine omule în căutările tale spre un nou mod de viață. După ani de studii și experiențe proprii, am creat și am pus la dispoziția doritorilor o metodă de lucru simplă și cu o mare cantitate de informație. Atât teorie dar mai cu seamă sfaturi concrete despre cum poți tu să lucrezi cu tine și să iți schimbi concepțiile, astfel că din energie și vibrație nouă să iți atragi o viața mult mai bună și să simți cu adevărat gustul acestei excursii pe tera.

Ai cursuri de câte 21 sau 28 de zile în care zi după zi ți se deschide câte o pagină în care ai și teorie și practică și înveți să iți ridici vibrația pas cu pas.

Mi se pare ca e mult mai ușor să asculți materialul meu în timpul tău, în ritmul tău și să participi la discuțiile pe care le-am avut în filmările cu public. În acest mod beneficiezi și de curățările energetice pe care le fac în toate filmările cât și de subiectele pe care le dezbatem acolo și de care în mod sigur te-ai lovit și tu în viață.

Platforma este acompaniată de o aplicație mobilă, ca să poți parcurge cursurile oriunde ai fii.

DESPRE CURSURI

Dacă ai înțeles că vibrația ta atrage experiențele prin care treci, că tu creezi chiar fără să știi și fără să vrei, te rog să iți pui întrebarea: Cum ar fi să pot fii conștient de ceea ce creez? Cum ar fi să fac din viată mea exact ceea ce vreau să experimentez? Asta vreau să te învăț să faci! Și am creat materiale foarte simplu de înțeles și de aplicat, atât din experiența mea de viată cât în special din studiul pe care îl fac de 25 de ani în acest domeniu. Sunt 3 module a câte 7 lecții pe care le-am filmat alături de suflete care ca și tine au avut nevoie de îndrumare, dar mai ales au avut o mare dorință de a schimba modul în care vedeau viața. Fiecare modul iți oferă uneltele necesare ca tu să iți poți adapta vibrația și credința și astfel să devii un magnet pentru ceea ce dorești să fii, să ai și să faci în viața asta.

Fiecare modul iți dă exemple concrete de situații și te ajută să ieși din cercul vicios în care te învârți și de asemenea fac multe curățări de programe limitative, preconcepții și prejudecăți moștenite și achiziționate de-a lungul vieții sau din viețile trecute. Lucrăm împreună la vindecarea rănilor sufleteștii și te ajut să ierți și să te ierți cu adevărat. Astfel, pas cu pas vibrația ta devine alta și cunoștințele despre viată iți vor schimba total optica și modul în care gestionezi ceea ce trăiești.

Relația cu tine, cu părinții și cu copiii se așază pe alte baze și timp de 6 ore ai să vezi cum ar putea să apară asta și în viața ta. Cursul de relații pe care l-am denumit: Ce dar minunat putem fi unii pentru ceilalți, te ajută sa te repoziționezi față de cei dragi, să înțelegi reacțiile lor și să înțelegi cum lucrezi cu toate acestea.

Te învață și te pregătește timp de 28 de zile pentru o noua viziune asupra corpului tău.

Îmbunătățește relația ta cu tine, iți arată rolul emoțiilor în modelarea corpului tău și te învață să te asculți, să te iubești și permiți corpului sa fie ceea ce el oricum era proiectat să fie dacă tu nu îi imprimai alt model prin ceea ce ai gândit și ai trait.

Fără diete și sport poți fii așa cum ti-ai dorit doar dacă înțelegi mecanismele prin care tot acest timp te-ai auto-sabotat.

Toate aceste cursuri iți vor schimba tiparul de gândire și te vor ajuta zi după zi să intri într-o nouă etapă a sufletului tău, una în care admiți că ești creatorul vieții tale și nu o victimă a destinului.

Totul in jurul nostru este energie, noi suntem energie deși ceea ce văd ochii noștri pare solid. Astăzi știm că in toate primează energia și așa cum putem trata oamenii, animalele și chiar plantele la nivel energetic și rezultatul apare pe corpul fizic, așa putem lucra cu energia noastră și să schimbăm anumite experiențe din viața noastră.

Nu este nimic nou este doar o știință pe care alții o folosesc de mii de ani dar noua ne-a fost ascunsă. Astăzi poți și tu să schimbi situația ta cu mare ușurință și să nu mai stai la mâna destinului. Am creat un webinar în care îți explic foarte simplu și pe înțeles cum propria ta vibrație este cea care poate atrage abundența sau lipsurile. Așa că lucrăm practic la schimbarea vibrației tale. Cum să fii energia banilor și astfel magnetic să atragi și mai multă energie a banilor.

Un curs de 5 ore filmate pe care le poți asculta la căști dacă dorești. Dă-ti voie să deblochezi pentru tine și din tine energia banilor, a creativități și a puterii!